LASTIG, MAAR NIET ONMOGELIJK

Uniek, Creatief en Hangemaakt

Hallo, mijn naam is Mark en ik run mijn eenmanszaak genaamd Lastig. Ik ben begonnen met het zeefdrukken op textiel door gebrek aan kwaliteit/originaliteit in de bestaande kledingzaken. Ik zocht iets waar niet iedereen in zou lopen en ik wou iets wat anders dan anders.

Ik bedruk al mijn eigen shirts met eigen designs. Ik maak prints/shirts voor diegene die iets anders zoeken. Vaak krijg ik te horen dat het zeker duur moet zijn omdat alles met de hand gedaan wordt, maar ik ben van mening dat originele/gelimiteerde shirt niet per se duur te hoeven zijn. Zeefdrukken zorgt ervoor dat ik op een gecontroleerde manier exclusieve shirts kan maken en dat ik gaandeweg kan experimenteren met mijn kleuren en deze eventueel nog kan aanpassen.

Alles wat u ziet wordt door mijn eigen handen gemaakt. Van het uittekenen van het idee, het bewerken op de computer tot het klaarmaken van de zeef en het bedrukken van verschillende soorten textiel. De combinatie van deze elementen zorgen ervoor dat het stuk voor stuk handgemaakte producten zijn en dus met een scherp oog voor detail gedrukt worden. Ik hou mijn designs zo exclusief mogelijk en druk daarom één bepaald design maar twintig keer. Op deze manier kan ik meerdere designs blijven ontwerpen/aanbieden.

Los van eigen designs neemt ik ook opdrachten aan. Omdat ik een eenmanszaak ben zal uw eigen ontwerp grondig nagekeken en eventueel aangepast worden om zo tot het beste resultaat te komen. Dit doe ik zodat uw design het mooiste op het shirt/trui of ander textiel terecht komt voor bijvoorbeeld een bedrijfsfeest, vrijgezellenfeest of gewoon voor de vriendengroep.

Juist omdat ik een klein bedrijfje ben en ik klein wil blijven, druk ik al shirts vanaf vijf stuks. Ik zal gaandeweg het proces altijd contact houden via de mail of WhatsApp.

Dit zorgt ervoor dat ik de kwaliteit kan waarborgen.

 

Soms is het Lastig, maar niet onmogelijk.

Contact

Het logo van zeefdrukkerij Lastig

Ik hoor graag wat je wilt hebben!

Heb je een ontwerp in gedachten of wil je dat wij iets voor je ontwerpen? Laat het ons weten! Heeft je bestelling haast? Dan kun je ook altijd even bellen en we helpen je graag snel verder.

Werkplaats: Paulpellastraat 232, 7558 HM Hengelo
Tel: 0628276870
Email: info@lastigshirts.nl

  Uw naam (*)

  Uw e-mail (*)

  Uw telefoon

  Onderwerp

  Uw bericht

  Bestel jouw unieke ontwerp of eigen design!

  Eigen design laten drukken of een ontwerp bestellen. Alles is mogelijk bij Lastig!